torsdag 9 januari 2014

Idrottshallen brann ner...

Skogstorpsskolans idrottshall brann ner natten till den 29 december någon gång vid två tiden på kvällen. Man hann inte att rädda idrottshallen för att den var övertänd och den hade brunnit i minst en timme innan brandmännen och poliserna kom dit. Men idrottshallen och skolan satt inte ihop och därför  tänkte brandmännen att dom måste skydda skolan så att den inte brinner ner. Man räknar med att detta kommer att ta ett och ett halvt år innan idrottshallen är färdig. Man vet inte vart man ska ha idrottshallen och hur den ska se ut. Man får tänka på att när man bygger en sådan stor idrottshall så kostar det mycket pengar. Sen så kommer allt man hade i idrottshallen mattor, bollar och andra saker.

Eftersom att man räknar med att det kommer att ta ett och ett halvt år så kommer vi som ska går i åttan och börjar nian vi kommer inte att få ett pass där för att vi kommer att hinna går ut. Det gör att vi får det jobbigare för att vi kommer kanske få vara ute till dess och få låna en gympa sal och vissa gånger så kommer vi att ha teori.

Man vet inte vart man ska ha skolavslutningen om man ska ha den ute eller om man hittar ett ställe där man kan ha det inne. Men om man inte hittar ett ställe som vi kan vara inne, om det regnar och om man inte hittat ett ställe där vi kan vara så får vi kanske se om man kan låna ett tält och sätta upp det och så har man avslutningen där. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar